Katt och hund

Katt

Mästers Komplett -består av högkvalitativa råvaror och ger din katt all näring den behöver, vilket gör att du inte behöver ge din katt några andra tillsatser.
Mästerkatten –  tillverkat på svenska råvaror. Kattmat som innehåller oxkött och alla nödvändiga näringsämnen som katten behöver.
My Cat – är ett utmärkt blött fullfoder tillverkat av en av Europas större kattfodertillverkare. My Cat finns i tre utföranden, kyckling, oxkött/nötkött och tonfisk.
Kattströ Amigo Små fasta klumpar. Hög lukt- och absorberingsförmåga. Mindre damm
Kattströ Premium Compact är en ren naturprodukt utan främmande tillsatser.Sanden är därmed också biologiskt nedbrytbar. Den snabba uppsugningsförmågan gör den enkel att ta bort.

 

Hund

Best in Show – hundfoder är ett svenskt hundfoder som lanserades 1992. Lanseringen blev en ”jättesuccé” med tusentals nöjda hundar och hundägare.
Utvecklingen av våra foder har skett genom samarbete med svensk och internationell foderexpertis. Därtill har samarbete skett med hundägare och uppfödare, vilket sörjer för väl beprövade produkter innan de når marknaden.

Best in Show´s foderprogram består idag av foder anpassade till hundar inom alla segment, från valp till senior, från sällskapshund till hårt arbetande hundar.
broshyr i pdf